Valóvilág 6 – VV6Ez év őszén a hírek szerint indul a Valóvilág6, lehet, hogy a legjobb valóságshow lesz? Az ötös széria nézettségét tekintve, elképzelhető, hogy a műsor készítői még egy lapáttal rátesznek, kérdés mi van még a tarsolyukban?


Az még kérdés, hogy melyik adón kap helyet a műsor, szóba került, hogy a nem sokára induló RTL2-n nézhetjük majd a showt.

Alig ért véget az előző széria, a közönség a vélemények alapján alig várja a következőt. A Valóvilág rendkívül népszerű, lehet, hogy a Valóvilág 6 a legjobb valóságshow lesz. Nemsokára kezdődhet a válogatás és még ez évben, de legkésőbb jövő év elején új lakók költözhetnek a régi falak közé. Újra indulhat a harc az igen szép főnyereményért. A leendő műsorvezető személye még nem ismert, már több név is felmerült, ahogy ez ilyen esetekben szokásos megy a találgatás, az is elképzelhető, hogy Stohl Andrásnak újra helye lesz a reality műsorban, de azt is hallani, hogy még VV Attila is szerephez juthat a következő show-ban.

A műsor készítői nyilván megtalálják a legalkalmasabb személyeket,akikkel a nézettség még tovább fokozható. Mindezek tükrében tényleg készülhetünk arra, hogy a Valóvilág 6 a legjobb valóságshow lesz. A show nézettségi és népszerűségi indexét ez valószínűleg nem fogja befolyásolni. A médiahatóság az elemzések eredményeként – figyelembe véve a szavazások tisztaságát és átláthatóságát, a nézettséget és a IV. kategóriába való átsorolást, nem támaszt akadályt a Valóvilág 6 elindítása elé.