Kitalálta, megálmodta, de nem tudja hogyan tovább? A megoldást a www.rendbehozzuk.hu weboldal jelentheti Önnek! Több 100 elégedett megrendelővel a hátunk mögött biztosan állíthatom Önnek, hogy a lakásfelújítás területén nem talál nálunk korrektebb szakértői csapatot. Keresse fel weboldalunkat, majd kérjen árajánlatot a felújítási feladatok elvégzése érdekében még most!


Ha ilyen probléma lép fel háztartásunkban és nem szeretnénk rögtön szakembert hívni, akkor van rengeteg házi praktika, amivel próbálkozhatunk. Ám ezek használata előtt tudnunk kell azt, hogy vannak, esetek mikor többet árthatunk, mint amennyit segítenénk, illetve azt is, hogy ezek csak ideig-óráig szüntetik meg a problémát. Ha a mosogatónk vagy épp a fürdőszobai mosdókagylónk dugult el, akkor az első, amit tehetünk, hogy leszedjük a szifont, mivel elképzelhető, hogy ebben tapadt le valami. A szifon alapos kitisztítása az enyhébb dugulásoknál megoldásként is szolgálhat.


Magyarországon a külföldre utazók jelentős része nem köt utas biztosítást. Megelégszenek a bankkártyához tartozó baleset- és poggyász biztosítással. Ez azonban nem minden esetben nyújt megfelelő védelmet. A bankkártyához tartozó biztosítás kártérítési összegei néha meg sem közelítik az esetleges orvosi ellátás tényleges költségét.

Horváth Péter a QBE Atlasz Biztosító vezérigazgatója egy kivételes, de valós és szomorú ténnyel kezdte tájékoztatóját. Egy egynapos külföldi utazáson egyik honfitársunk szívinfarktust kapott, melybe belehalt. A családjának több mint 600,000 forintjába került a halott honfitársunk hazahozatala. A kérdés csak az ha a baj bekövetkezik, kell e azt tetézni?